Veel duels op het middenveld
Veel duels op het middenveld (Foto: Anno Visser)

Bloedeloze draw tussen SC Woerden en Siveo

Voor de derde keer op rij is Siveo niet verder gekomen dan een remise. Bij SC Woerden werd het zelfs een bloedeloze draw, waar beide teams ook niet meer verdienden.

Woerden - Siveo had zaterdag voor het eerst Gerwin Verlaan, de topscorer van het voorbije seizoen, weer in de gelederen. Maar ook Gerwin kon niet het verschil maken en dat zat er ook voor de andere 21 spelers aan de Steinhagenseweg nu ook niet in. Mogelijk dat het kwam door de dwars staande wind, maar het niveau was met name in de eerste helft uiterst matig. Zelden kwamen de teams tot leuke combinaties.
De eerste mogelijkheden ontstonden pas net voor de rust toen de Woerdense goalie bij twee spelhervattingen de mist in ging en Siveo zomaar met een voorsprong had kunnen rusten.

Daarna werden de duels werden wat feller. Een inzet van Luuk Bregman werd in de slotminuten door een speler SC Woerden van de lijn gehaald. SC Woerden zette daar een aantal gevaarlijke situaties uit vrije trappen tegenover (kruising en lat). De 0-0 bleef echter op het scorebord staan.

Meer berichten