Foto:

Ultra Super Saturday bij VTC Woerden

Woerden - Zaterdag 16 november is het Ultra Super Saturday bij VTC Woerden. Dit omdat niet alleen de eerste teams BPA VTC Woerden Heren 1 en VTC Woerden Dames 1 deze dag beide een thuiswedstrijd spelen, maar ook de laagste seniorenteams in de Thijs van der Polshal in actie komen. Dit betekent dus een dag vol topvolleybal!

Om 15.45 uur bijt BPA VTC Woerden Heren 1 het spits af tegen de nr. 1 Spaarnestad in de 2e divisie. Eerder verloren zij van Spaarnestad in de beker, dus de mannen zijn uit op revanche. Na deze kraker zal VTC Woerden Dames 1 zich opmaken voor de wedstrijd van 18.30 uur tegen Leython DC. Ook de dames hebben in de beker verloren van deze tegenstander en zij zullen dus alles uit de kast trekken om de punten in Woerden te houden.

Tussen de wedstrijden door is er onder meer een lekker broodje bal verkrijgbaar in de kantine zodat de supporters tussen de wedstrijden door niet naar huis hoeven. Tot slot zal zanger Alex West deze feestelijke dag in de kantine afsluiten zoals alleen hij dat kan.

Zaterdag 16 november volleybalspektakel in de Thijs van der Polshal, komt dat zien!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden