Stuurgroep de 24 uur van Woerden
Stuurgroep de 24 uur van Woerden (Foto: Harald Lakerveld)

Gezocht: teamcaptains voor de 24 uur

Woerden - Donderdag 28 november om 19.30 uur vindt de eerste informatiebijeenkomst voor teamcaptains én mensen die overwegen teamcaptain te worden plaats bij Ferm Werk in Woerden. Tijdens deze bijeenkomst krijg je uitleg over en reilen en zeilen van het werk van een teamcaptain. Opgeven voor deze avond is niet nodig.

Teamcaptain zijn is niet ingewikkeld. Je maakt het zo uitgebreid als je zelf wilt. Je hoeft het zeker niet alleen te doen. Veel captains zoeken een maatje en werken samen.

De 24 uur wordt voor de vijfde keer georganiseerd op vrijdag 15 en zaterdag 16 mei 2020 in Stadspark Molenvliet om geld in te zamelen voor het Inloophuis ‘Leven met kanker’ en KWF-onderzoek in het Prinses Máxima Centrum naar de behandeling van leukemie bij kinderen.

In onze eigen leefomgeving worden we bijna dagelijks geconfronteerd met volwassenen en kinderen die de ziekte kanker hebben. Het effect van deze ziekte is groot en treft niet alleen de patiënt, maar ook zijn naasten. Het is geweldig dat steeds meer mensen genezen van kanker, maar we mogen niet vergeten dat de strijd tegen deze ziekte voor velen nog steeds doorgaat, en soms niet te winnen is.

Om te laten zien dat mensen die leven met kanker er niet alleen voor staan wandelen enthousiaste deelnemers 24 uur lang, in estafettevorm, door Stadspark Molenvliet in Woerden. Zij laten zich sponsoren en verzinnen ludieke acties om zo veel mogelijk geld voor de goede doelen binnen te halen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden