Aanleg nieuw tenniscomplex

Ruimte voor woningbouw

Deze week starten de werkzaamheden voor de aanleg van een nieuw tenniscomplex langs de Milandweg in Zegveld. TV Miland krijgt drie nieuwe banen met een fraai clubhuis. Zowel qua gebruik als op het gebied van energiezuinigheid en duurzaamheid voldoet dit complex aan de eisen van deze tijd.

Zegveld - De werkzaamheden beginnen met een nieuwe ontsluiting op de Milandweg. De oplevering van het tenniscomplex is te verwachten medio 2020.

Voorzitter Wim Smeijers (TV Miland) is verheugd dat de realisatie aanstaande is: "'We hebben met z'n allen de afgelopen 10 jaar soms minder en soms heel hard gewerkt aan de totstandkoming van het nieuwe tennispark. Dit is heel goed nieuws, zeker op de dag dat TVM 40 jaar bestaat. Een prachtig cadeau."

Wethouder Tymon de Weger (ruimtelijke ontwikkeling/wonen): "Dit is voor heel Zegveld goed nieuws. Want als straks TV Miland verhuist naar het nieuwe tenniscomplex, ontstaat er op de oude locatie ruimte voor het nieuwbouwplan WeidZ. Dan krijgt Zegveld er 38 woningen bij. Ook komt er dan een prachtig wandelpad door de polder, tussen de nieuwe tennislocatie en de nieuwbouw. Een goede ontwikkeling!"

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden