Foto:

'Onvoltooid verlangen' naar filosofisch leesvoer

Vrijdag 8 november verscheen het boek 'Onvoltooid verlangen. Een filosofisch beeld van mijn leven' van Leroy Evers uit Harmelen.

Harmelen - Het is zijn eerste boek, een autobiografische bundel in een filosofische schrijfstijl. Leroy beschrijft fragmenten uit zijn leven die veel indruk op hem maakten. Hij behandelt bijvoorbeeld zijn seksuele relatie met een volwassen man tijdens zijn puberteit, zijn jeugdvriendje Gino en zijn homoseksuele geaardheid. Die onderwerpen lopen als een rode draad door zijn verhalen. Over verliefd zijn, over begeren, verlies, vernieuwing, over ouder worden en jong willen zijn, over stil verlangen en dromen naar iets wat nooit is geweest. Ook beschrijft hij zijn verlangen naar wat werkelijk gebeurde, maar tóch weer een beetje anders liep dan hij had gehoopt.

Met intieme verhalen en een vleugje erotiek hoopt Leroy zijn lezers mee te nemen naar de wereld van zijn jeugd, waarin hij zijn geheimen prijsgeeft en aan de lezer toevertrouwt. Het is een bundel met pijnlijke, maar ook met gelukzalige momenten in verhaal- en dichtvorm.

Het boek is direct op de website van uitgever Boekscout te bestellen en uiteraard ook bij de reguliere boekhandel.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden