Honderd jaar bouwen werd gevierd met zo'n 600 gasten
Honderd jaar bouwen werd gevierd met zo'n 600 gasten (Foto: Adriaan Verhoeven)

Goudriaan Jongerius viert eeuwfeest

Ingezonden

Donatie aan voedselbank

Goudriaan Jongerius Bouw vierde vrijdag 15 november jl. zijn honderdjarig bestaan. In het bijzijn van medewerkers en relaties stond het bouwbedrijf uit Waarder uitgebreid stil bij zijn rijke geschiedenis die op 6 oktober 1919 begon.

Woerden - Tijdens een enerverende avond kregen de ruim 600 aanwezige gasten te zien wat Goudriaan Jongerius zo bijzonder maakt.

Tijdens de openingsceremonie werden de gasten getrakteerd op een bedrijfsfilm waarin de geschiedenis en de toekomst van het bedrijf aan bod kwamen.

De meest recente projecten van Goudriaan Jongerius werden tijdens het feest tentoongesteld in een expositie.

Arjan Griffioen, eigenaar van Goudriaan Jongerius Bouw, sprak in zijn toespraak over de "echte waarde van het bedrijf; de medewerkers, daar zijn we trots op!" De medewerkers werden door Arjan op het podium bedankt voor hun inzet en ontvingen ieder persoonlijk een geschenk.

Over bouwen

Burgemeester van de Gemeente Bodegraven-Reeuwijk, Christiaan van der Kamp, was ook aanwezig tijdens het eeuwfeest en sprak zijn waardering uit over de mooie projecten die Goudriaan Jongerius heeft bijgedragen aan de regio. "Het gaat over bouwen, over bouwen en over bouwen. Het gaat met ups en downs, met crises en met kansen. Wat bouw je dan eigenlijk?

Natuurlijk, die prachtige panden. maar je bouwt vooral aan klantwaarde." zo roemde Van der Kamp de meerwaarde van Goudriaan Jongerius Bouw.

Cadeau

Als cadeau voor het jubileum vroeg Goudriaan Jongerius om een bijdrage voor twee geselecteerde goede doelen: de onlangs geopende Hospice in Bodegraven en de Voedselbank in Woerden.

Walking dinner

De feestelijke avond werd afgesloten met een walking dinner.

Werkzaamheden

Goudriaan Jongerius Bouw is actief is op het gebied van nieuwbouw, verbouw, renovatie, restauratie en onderhoud. Met een team van ruim 35 gedreven vakmensen heeft het bedrijf de afgelopen jaren vele kwalitatief hoogwaardige projecten opgeleverd, waaronder de transformatie van 'De Wasserij' in Woerden, de nieuwbouw van het bedrijfspand van Kaasveredeling Kruijt in Zegveld en meerdere vrijstaande woningen in 'Waterrijk' Woerden.

Meer berichten