Directeur GroenWest loopt mee met uitdelen duurzame ledlampen. Foto: Rianne den Balvert
Directeur GroenWest loopt mee met uitdelen duurzame ledlampen. Foto: Rianne den Balvert (Foto: Rianne den Balvert)

Mooi om zoveel blije gezichten te zien

Woningcorporatie GroenWest viert dit jaar haar 100-jarig jubileum en doet dat samen met haar huurders. In de maand november gaat GroenWest langs de deuren om haar huurders een bijzonder cadeau te geven: een set duurzame ledlampen.

Woerden - Afgelopen week hielp Karin Verdooren, directeur-bestuurder van GroenWest, mee met het uitdelen van de ledlampen. "Het is mooi om zo veel blije gezichten te zien."

Blije huurders

"Wat leuk dat u langskomt!" en "Nou, dat komt altijd van pas." Het is slechts een greep uit de vele positieve reacties aan de deur afgelopen woensdag. De mooiste reactie kwam van een 82-jarige huurder; "Wat mooi dat jullie in de donkere dagen een lampje komen brengen." Karin Verdooren zelf was onder de indruk: "Goed te zien dat huurders dit gebaar zo waarderen. Deze ledlampen zijn duurzaam en dragen bij aan lagere energielasten voor onze huurders. Een win-winsituatie dus."."

Langs de deuren

Op maandag 4 november startte GroenWest met het uitdelen van de ledlampen. Verschillende teams van GroenWest lopen iedere avond door het werkgebied om bij huurders aan te bellen. Vrijdag 29 november worden de laatste cadeautjes uitgedeeld. Bent u huurder van GroenWest en zijn we nog niet langs geweest? Houd dan deze week de deurbel goed in de gaten.

Niet thuis?

Misschien was u niet thuis op het moment dat GroenWest aan de deur stond. Dan heeft u een niet-thuiskaartje in de brievenbus gekregen. Met dit kaartje kunt u op zaterdag 30 november alsnog uw set ledlampen ophalen. Op www.groenWest.nl leest u waar u dat kunt afhalen.

Jubileum

Het jubileum van GroenWest staat in het teken van ontmoeten en verbinden, en duurt tot 15 maart 2020. Tot die tijd zal GroenWest nog een aantal activiteiten voor, en vooral met, huurders organiseren.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden