Nieuw trainersduo SC Woerden

WOERDEN - Mike Doornkamp is de nieuwe trainer van SC Woerden. Met Tim Hoppenbrouwer als assistent-trainer aan zijn zijde, neemt hij de zaterdagselectie van de club per direct onder zijn hoede. Mike was de eerste seizoenshelft trainer/coach van Woerden O16, Tim van Woerden O13.

Mike neemt de positie als hoofdtrainer over van Marco Gerling, die na de thuisoverwinning in de stadsderby tegen VEP zijn afscheid aankondigde. Na overleg met het bestuur van SC Woerden is besloten dit vertrek per direct in te laten gaan. Marco was hoofdtrainer van Woerden 1 sinds de overstap van de club naar prestatievoetbal op zaterdag, tweeënhalfjaar geleden. Daarvoor was hij 12,5 jaar jeugd- en seniorentrainer bij de club.

Door deze beslissing begint SC Woerden met een compleet nieuw trainersduo aan de tweede seizoenshelft, aangezien ook Reinier van der Leij na overleg terugtreedt bij de zaterdagselectie. Met het nieuwe duo wil Woerden 1 een gooi doen naar de tweede periode in de vierde klasse, die recht geeft op nacompetitievoetbal om promotie naar de derde klasse. Mike gaat direct dit weekeinde aan de slag, als de selectie op trainingskamp in Antwerpen het opneemt tegen derdeklasser Aarlanderveen.

Meer berichten