The Music from James Bond zit vol iconische songs, spionage en glamour!
The Music from James Bond zit vol iconische songs, spionage en glamour! (Foto: )

Dorona Alberti zingt James Bond

WOERDEN - In Het Klooster wordt op vrijdag 10 januari het theaterconcert The Music from James Bond opgevoerd. De voorstelling begint om 20.15 uur.

Dorona Alberti (Gare du Nord) en haar ensemble dompelen zich onder in de wereld van spionage en glamour met het programma The Music from James Bond. De meest iconische songs van vroege en recentere James Bond-films komen in dit theaterconcert voorbij. Stuk voor stuk steengoede songs met die herkenbare sound die zowel nostalgisch als tijdloos is.

Speciaal voor deze gelegenheid wordt een aantal nummers van een nieuw jasje voorzien. Kortom: de ultieme sound van deze films met Dorona Alberti en haar ensemble. Ze is een performer met een weergaloze stem en, waar nodig, het grote gebaar.

Kaarten kopen voor Dorona Alberti kunnen gekocht worden op de website www.kloosterwoerden.nl, telefonisch via 0348 – 42 30 66 of persoonlijk aan de kassa. De kassa is open van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur en een uur voor aanvang van de voorstelling.

Meer berichten