Foto: R. van Leeuwen

Toneeluitvoeringen PJGU

REGIO - PJGU Zuid West Utrecht presenteert: Alles Kits. Een verhaal over liefde, vriendschap en verraad… Geschreven door: Rolf Salomon

Francisca is het zat dat haar man Hans zich achter zijn krant verstopt en niet naar haar luistert. Als ze een geldprijs wint besluit ze om misbruik te maken van deze situatie. Francisca gebruikt als smoes dat ze naar een begrafenis van een ver familielid moet in Griekenland. Maar in plaats van naar deze begrafenis te gaan, gaat ze stiekem op vakantie met haar vriendinnen Hilde en Betty.

Nu Francisca weg is, nodigt oma haar vriend Gijs uit om gezellig langs te komen en de bloemetjes buiten te zetten. Piet, de vriend van Hans, heeft een soortgelijk idee om met zijn internet-date Barbara een paar gezellige uurtjes in de woning van Hans en Francisca door te brengen.Maar heeft zij hetzelfde idee? Als er dan ook nog onverwacht een familielid op de stoep staat, die op haar beurt weer erg gecharmeerd is van Gijs, wordt het wel erg krap in de woning van Hans en Francisca.

Als Francisca en haar vriendinnen eerder terugkeren uit Griekenland dan gepland is de chaos compleet. Hoe dit gaat aflopen laten onze toneel spelers u graag zien op:

Vrijdag 31 januari 2020
Zaal open: 19.30 uur – Aanvang: 20.00 uur

Zaterdagmiddag 1 februari 2020
Zaal open: 13.30 uur – Aanvang: 14.00 uur

Zaterdagavond 1 februari 2020
Zaal open: 19.30 uur – Aanvang: 20.00 uur

Plaats: Dorpshuis XXL, Oranje Nassaustraat 31 in Benschop. Entree 5 euro. Jeugd tot 16 jaar 5 euro. Niet-leden 7,50 euro.  Neem ook eens op onze website www.pjguzuidwestutrecht.nl of onze Facebookpagina: facebook.com/PJGU-Zuid-West-Utrecht.

Meer berichten