Vorige week heeft een recordaantal kinderen de open avonden en open dag van het Kalsbeek College bezocht.
Vorige week heeft een recordaantal kinderen de open avonden en open dag van het Kalsbeek College bezocht. (Foto: Kalsbeek College)

Open dagen Kalsbeek College druk bezocht

WOERDEN - Vorige week hebben kinderen uit groep 7 en 8 uit Woerden en omgeving een kijkje genomen op het Kalsbeek College. Een recordaantal bezoekers was aanwezig om een indruk te krijgen van de twee locaties.

De leerlingen en hun ouders konden tijdens de open avonden (op locatie Bredius) en open dag (zaterdag op locatie Schilderspark) overal binnenlopen, sfeer proeven en leuke opdrachten en proefjes doen. Er waren presentaties en rondleidingen om de potentiële leerlingen een goed beeld te geven van hoe het er op onze school aan toe gaat. Onze huidige leerlingen vertelden hoe zij hun middelbare schoolleven ervaren, beantwoordden vragen, hielpen in de klaslokalen en gaven rondleidingen.

Twee nieuwe vmbo-profielen
Tijdens de open avonden op het Kalsbeek College locatie Bredius zijn twee gloednieuwe profielen gepresenteerd: Mobiliteit & Transport en Bouwen, Wonen & Interieur. Twee technische profielen die het Kalsbeek College aanbiedt om kinderen met passie voor techniek nóg beter voor te bereiden voor een toekomst in de techniek. Aankomend schooljaar kunnen vmbo-leerlingen uit maar liefst zeven beroepsrichtingen kiezen.

Meer berichten