Eline krijgt vrijkaartjes voor de Pretfabriek van Annemarieke (senior pedagogisch medewerker Kind & Co)
Eline krijgt vrijkaartjes voor de Pretfabriek van Annemarieke (senior pedagogisch medewerker Kind & Co) (Foto: Kind & Co)

Kind & Co vervult wensen

WOERDEN - Het is al weer even geleden, maar tijdens de Winterfair in Woerden konden kinderen/(groot)ouders een wens in de kerstboom hangen bij de stand van Kind & Co. De afgelopen maand zijn twee wensen in vervulling gegaan in samenwerking met de Pretfabriek en het Batensteinbad.

Elin (7 jaar) wenste dat haar vriendinnetje een middag kon spelen in de Pretfabriek. Elins vriendinnetje is nog niet zo lang vanuit Eritrea naar Nederland gekomen en was nog nooit in de Pretfabriek geweest. Elin ontving toegangskaartjes voor 3 kinderen en 2 volwassenen incl. wat te drinken en te eten, zodat ze heerlijk kunnen spelen in de Pretfabriek.

Naast de wens van Elin, laten Kind & Co en Batensteinbad de wens van oma Marjolein ook in vervulling gaan. Zij wenste dat haar kleinkinderen een middag lekker konden zwemmen. Het zwembad Batensteinbad zorgt voor vrijkaartjes, goodiebag en een lekker hapje en drankje. Dat wordt een spetterend middagje.

‘Het was ontzettend leuk om de wensen in vervulling te laten gaan. En het is ook fijn dat de Pretfabriek en het Batensteinbad wilden helpen hierbij’, aldus Annemarieke van Oostwaard Kind & Co.

Meer berichten