Dukkie, Thijs van den End en Roel openen de glijbaan
Dukkie, Thijs van den End en Roel openen de glijbaan (Foto: Barber Uijl)

7-jarige Roel bedenkt de leukste naam voor glijbaan BatensteinBad!

WOERDEN (22-01-2020) – Thijs van den End, paralympisch zwemmer, verklaarde de vernieuwde glijbaan in het BatensteinBad vanmiddag officieel voor geopend door het knippen van het lint. Tevens onthulde hij de nieuwe naam van de glijbaan: Turbo Dukkie.

In december schreef WoerdenSport een winactie uit voor de leukste naam voor de glijbaan. Vandaag werd de winnaar bekend gemaakt: Roel van der Arend. De 7-jarige Roel uit Woerden is ontzettend trots dat ‘Turbo Dukkie’ nu op het naambord prijkt in het BatensteinBad. “Van 120 inzendingen kozen we Turbo Dukkie, omdat de glijbaan een gave ‘turbo’ heeft gekregen en dus past de naam er helemaal bij” aldus Barber Uijl, sales en marketing bij WoerdenSport.

De nieuwe glijbaan biedt veel leuke extra’s. Er is een wedstrijdelement toegevoegd, waarbij de snelheid van jouw rit wordt gemeten. Ook bevinden zich meerdere touchpads in de baan, waarvan je er tijdens je rit zoveel mogelijk moet aanraken. Daarnaast kun je uit vier thema’s kiezen, met licht en geluid voor jouw rit.

Meer berichten