Sportlust ’46 versterkt zich met Tijjani Noslin

WOERDEN - Tijjani Noslin komt volgend seizoen uit voor Sportlust '46. De hoofdklasser maakte dit dinsdag bij monde van trainer Patrick Loenen bekend. Noslin speelde o.a. in de jeugdopleiding van FC Twente en is momenteel actief bij derde divisionist Hercules uit Utrecht.

De hoofdtrainer van de rood-witten is blij met de aanvaller. "Tijjani is een technisch verfijnde speler met veel potentie. Iemand die goed past bij de manier waarop wij voetballen. Het is een jongen die constant in beweging is en hiermee voor continu gevaar kan zorgen", aldus Loenen.

Met Noslin krijgt het team voor volgend seizoen steeds meer vorm. "Het streven was om de huidige groep zo veel mogelijk bij elkaar te houden. Dat is voor de winterstop al gelukt. Nu richten we ons nog op een versterking in elke linie, behalve de positie onder de lat".

Over Sportlust '46
Sportlust '46 is een ambitieuze en gezinsvriendelijke zaterdag voetbalvereniging in Woerden. Sportlust '46 telt meer dan 1.100 leden, verdeeld over diverse senioren- en jeugdteams. Het eerste elftal van Sportlust '46 speelt in de hoofdklasse A van de KNVB.

Meer berichten