De Muziekmagnetron is een voorstelling in de Broodje Theater serie. Je kunt dus ook komen ontbijten!
De Muziekmagnetron is een voorstelling in de Broodje Theater serie. Je kunt dus ook komen ontbijten! (Foto: )

Jeugdvoorstelling Muziekmagnetron

WOERDEN - In Het Klooster wordt op zondag 26 januari de interactieve jeugdvoorstelling De Muziekmagnetron gehouden. De voorstelling begint om 11.00 uur.

In De MuziekMagnetron krijg je een kijkje in de keuken van een échte band: Kruidkoek. Tijdens dit concert laten vier vrienden zien hoe je kruidkoek maakt. Hier wordt volop geëxperimenteerd, op zoek naar het ultieme recept. Welke ingrediënten heb je nodig om samen muziek te kunnen maken? Deze interactieve voorstelling legt een direct verband tussen musiceren en koken; voorbereiding, samenwerking, improvisatie, geduld én samen genieten van het resultaat.

Tijdens het bakken van de cake nemen de vier bandleden je op begrijpelijke en aanstekelijke wijze mee langs verschillende kunstvormen waarin improvisatie centraal staat. Dat wordt smullen!

Dit is een voorstelling in de Broodje Theater serie. Dus om 10.15 uur kun je lekker komen ontbijten in Het Klooster en daarna kijk je samen naar een mooie jeugdvoorstelling.

Kaarten
Kaarten kopen voor de Muziekmagnetron kan via de website www.kloosterwoerden.nl, telefonisch via 0348 – 42 30 66 of persoonlijk aan de kassa. De kassa is open van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur en een uur voor aanvang van de voorstelling.

Meer berichten