laura goud guusje en daphne brons
laura goud guusje en daphne brons (Foto: eigen foto)

5 medailles voor OKV Turnsters

WOERDEN/AMERSFOORT - Afgelopen zaterdag was de 1 ste voorwedstrijd voor veel OKV turnsters in Amersfoort. Het was een lange dag en de eerste begonnen al om 8.00 uur veel turnsters waren nogal zenuwachtig vanwege veel nieuwe elementen of het was hun 1ste wedstrijd in de selectie.

Kalliste Bouwhuis turnde een sterke wedstrijd en liet een mooie balkoefening zien waar ze ook 1ste mee werd maar ook kalliste belandde op een 1ste podium plaats en mocht de gouden medaille in ontvangst nemen.

Laura van Holland en Guusje Scheepstra hadden hard gewerkt aan een nieuwe vloeroefening op muziek. Dit werd ook zeker beloond want laura werd hier 1ste mee en guusje 8ste . De balk was nog wel lastig met een aantal wiebels.

Laura kwam met een knap puntentotaal op een 1ste plaats terecht en nam de gouden medaille in ontvangst en guusje op een 3de plaats en nam de bronzen medaille mee naar huis.

Daphne Elemans werd 2de met haar balk en brugoefening en belandde op een mooie 4de plaats en mocht een bronzen medaille in ontvangst nemen.

Ook de andere turnsters lieten mooie oefeningen zien vooral waar ze hard op hadden getraind.

Hierdoor belandde ze ook op mooie eind plaatsen.

Meer berichten