Brons voor Lynette Trompert
Brons voor Lynette Trompert (Foto: Wilma Dekker)

Goud en Brons voor Mobilee turnsters

WOERDEN/HELLEVOETSLUIS - Afgelopen weekend turnde de Mobilee pupil en jeugd turnsters de district wedstrijden in Hellevoetsluis.

Op zaterdag turnden Aimée Koolen en Ruth Steenbeek bij de pupillen 2 D1. Aimée had een goed voorgevoel en er veel zin in en een prachtige 4e plaats was het resultaat. Op vloer zelfs 4e met voor het eerst een boogje achterover en op balk bleef ze staan! Voor Ruth was het de allereerste wedstrijd dit seizoen en dat was weer spannend. Een mooie 5e plaats op de brug en 15e in het eindklassement.

Op zondag turnde maar liefst 13 jonge Mobilee turnsters hun district wedstrijd. Bij de pupillen 2 D1 in de eerste ronde was er direct al goud voor Noa Kompier. Ze was de beste op sprong, balk en vloer! Sanne Vlok werd 8e en Kim van Sambeek behaalde een 9e plaats. Op de andere wedstrijdbaan turnden Hanna Winkel na promotie voor het eerst op dit niveau zichzelf naar plaats 12. Op de voet gevolgd door Rosalie Schwegler 14e en Hanna Poppe 15e.

In ronde 2 turnden Lynette Trompert en Juliette Timmermans bij de pupillen 2 D1. Lynette had haar dag, alles lukte en zij behaalde een bronzen medaille! Vooral op vloer was ze sterk met een mooie 3e plaats. Juliette kwam op plaats 20 in het klassement.

In ronde 3 turnden de Mobilee jeugd D1 turnsters. Op baan 1 turnde Fenna Domburg een goede wedstrijd, 3e op balk en een knappe 4e plaats in het eindtotaal. Rosalie van Ingen vorig jaar nog D2 werd nu knap 5e bij de D1 en Jill Hoogenboom kwam tot een 14e plaats. Op baan 2 turnden Vienna Wijman en Anna Strijbis, vorig seizoen ook nog D2 en kunnen trots zijn op hun vooruitgang. Ze werden respectievelijk 12e en 14e in de D1 categorie.

Meer berichten