groep hardlopers
groep hardlopers (Foto: ronald bottema)

Start tot Run: lekker hardlopen in de buitenlucht !

WOERDEN - Wil je beginnen met hardlopen of heb je zin om het weer op te pakken? Doe dan mee met de cursus ‘Start To Run’ bij Runnersclub Woerden. Onder begeleiding van een gediplomeerde hardlooptrainer leer je in zeven weken een half uur aaneengesloten te hardlopen in je eigen tempo.

Naast nuttige informatie over kleding, voeding, loophouding en –techniek, levert het je ook een goede conditie en veel gezelligheid op. Lekker actief in de buitenlucht van Woerden en omgeving. We trainen elke zaterdag van 9.30 tot 11.00 uur vanuit sportpark Cromwijck, clubgebouw De Korf op de Waardsedijk 21.

Stap nu in. We beginnen op 28 maart 2020 en eindigen op 9 mei. Voor nog geen 50 euro krijg je een mooi hardloopshirt, een gids, toegang tot een handige Running Coach© in de Start To Run App en ben je tijdens deze cursus verzekerd lid van Atletiekunie. Wie door wil gaan krijgt daarna op opstapcursus bij de Runnersclub aangeboden en trainen we naar een eerste wedstrijd toe.

Tientallen sporters hebben de cursus afgerond en lopen inmiddels met veel plezier bij de verschillende groepen van de RCW. Ben jij onze volgende hardloper? Schrijf je in via de Yakult Start To Run website, zoek op Woerden en klik RCW aan.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden