Sportlust ’46 versterkt zich met twee regionale toptalenten

WOERDEN - Sportlust '46 heeft vandaag de komst van Bas van Zoest en Romero Antonioli bekendgemaakt. Van Zoest geldt als een van de grootste talent van het Groene Hart en stond net als Antonioli ook in de belangstelling van diverse andere clubs.

De drieëntwintig jarige Van Zoest is afkomstig uit de jeugd van Alphense Boys en speelt inmiddels al een aantal seizoenen in de hoofdmacht van de Alphenaren. De verdediger staat bekend om zijn lengte en duelkracht. Met Alphense Boys bezet de aanvoerder momenteel een zesde plaats in de hoofdklasse.

De ervaren Romero Antonioli is ook afkomstig uit de regio. Hij is al jaren de vaste keeper bij Argon uit Mijdrecht. Met deze club heeft Antonioli op meerdere niveaus, waaronder topklasse, gespeeld. Ook de sluitpost is momenteel aanvoerder en heeft in de jeugd meerdere jaren onder trainer Patrick Loenen getraind.

De ambities van diezelfde Loenen zijn met het aantrekken van Van Zoest en Antonioli voor volgend seizoen duidelijk. Onder leiding van de Utrechter promoveerden de Woerdenaren vorig jaar naar de hoofdklasse en bezet het hier momenteel een derde plek. Als het aan Loenen ligt is dit geen incident, maar structureel beleid met een blik naar boven.

Over Sportlust '46
Sportlust '46 is een ambitieuze en gezinsvriendelijke zaterdag voetbalvereniging in Woerden. Sportlust '46 telt meer dan 1.100 leden, verdeeld over diverse senioren- en jeugdteams. Het eerste elftal van Sportlust '46 speelt in de hoofdklasse A van de KNVB.

Meer berichten