Jong Nederland kamp Harmelen

HARMELEN - Jong Nederland Harmelen gaat ook dit jaar weer op zomerkamp. Het klinkt misschien nog ver weg maar dan kunnen de ouders er alvast rekening mee houden. Het zomerkamp zal gehouden worden van zaterdag  18 juli tot en met 25 juli 2020. Het thema van dit jaar is 'Rond de Wereld'.

Het zomerkamp is voor kinderen van 7 tot en met 15 jaar. Iedereen uit Harmelen, maar ook kinderen buiten Harmelen is van harte welkom op dit zomerkamp.

De kosten voor deze week zullen voor leden € 100,-  en voor niet leden €120,- per kind bedragen. Hiervoor wordt weer een week vol leuke activiteiten geregeld voor de kinderen. We hopen natuurlijk dat er weer zoveel mogelijk kinderen mee gaan om er een fantastische week van te maken.

Wilt uw kind mee op zomerkamp? Of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met één van onze leidinggevenden via het onderstaande e-mailadres of kijk op onze website.

Voor meer informatie over Jong Nederland Harmelen kijk op www.jnharmelen.nl of op de Jong Nederland Harmelen Facebook. Wij zijn ook te bereiken via zomerkamp@jnharmelen.nl

Meer berichten