Geert Wammes (L) en Paula Röder (R) zijn de nieuwe bestuursleden bij VU Het Groene Hart
Geert Wammes (L) en Paula Röder (R) zijn de nieuwe bestuursleden bij VU Het Groene Hart (Foto: Dennis Karakoc)

Nieuwe bestuursleden bij volksuniversiteit

Regio - Bij Volksuniversiteit Het Groene Hart zijn twee nieuwe bestuursleden toegetreden. Geert Wammes als voorzitter en Paula Röder als programmamanager.

Geert Wammes is werkzaam geweest als beleidsadviseur, waarvan 21 jaar bij de MBO Raad. Zijn functie als voorzitter combineert zijn onderwijshart met liefde voor besturen. “Een leven lang leren is belangrijk, om je persoonlijke kwaliteiten verder uit te bouwen en om goed te kunnen blijven functioneren in de steeds complexer wordende samenleving. Cursussen volgen bij de VU is een uitstekend middel voor dit leven lang leren!”

Paula Röder is werkzaam geweest als coördinator en hoofd van het studiecentrum Utrecht van de Open Universiteit Nederland. Weliswaar ontwikkelt en verzorgt de Open Universiteit wetenschappelijk onderwijs, maar richt het zich net als de Volksuniversiteit op onderwijs voor volwassenen. "Er zijn veel raakvlakken en in die zin voelt het een beetje als thuiskomen. Het is een uitdaging om het cursusaanbod van de Volksuniversiteit nog aantrekkelijker te maken voor een zo breed mogelijke doelgroep".

De overige bestuursleden zijn: Louw Oost (secretaris), Hans ter Telgte (penningmeester), Monique Born (coördinator pr & marketing) en Gerda Bottenberg (notuliste).

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden