Sportlust ’46 verrast met komst Daniël van Warven

WOERDEN - Sportlust '46 heeft zich voor komend seizoen verzekerd van de komst van Daniël van Warven. Door een verhuizing naar Utrecht ging de Kampenaar op zoek naar een club met ambitie in de regio. Die club heeft hij gevonden: Sportlust '46 uit Woerden.

De 25-jarige van Warven is momenteel bezig aan zijn tweede periode bij derdedivisionist DVS '33. In het seizoen 2014-2015 had hij met 10 doelpunten en talloze assists een grote bijdrage aan het kampioenschap van de ploeg uit Ermelo. Zijn goede spel trok de aandacht van enkele BVO's, waarna hij uiteindelijk een overstapt maakte naar Cambuur Leeuwarden. Hier speelde hij 2 jaar zijn wedstrijden voor Jong Cambuur, waarna hij terugkeerde bij DVS '33.

Trainer Patrick Loenen is uitmate in zijn nopjes met de komst van Van Warven. "Daniël is een echte nummer 10, met scorend vermogen. Een speler ook die Sportlust '46 naar een hoger plan kan tillen. Hij kan goed tussen de linies spelen en heeft oog heeft voor diepte en ruimte. Daarnaast is hij ook nog zeer balvaardig. Voor ons een speler uit de buitencategorie, die past bij deze club en het hele team beter zal maken".

Over Sportlust '46
Sportlust '46 is een ambitieuze en gezinsvriendelijke zaterdag voetbalvereniging in Woerden.
Sportlust '46 telt meer dan 1.100 leden, verdeeld over diverse senioren- en jeugdteams. Het
eerste elftal van Sportlust '46 speelt in de hoofdklasse A van de KNVB.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden