Vijf OKV Turnsters door naar de Regiofinale

HARMELEN - Zaterdag 15 februari hadden vijf turnsters van OKV hun tweede voorwedstrijd in Amersfoort.

Devi Pot is jeugd D1 en liet op de sprong voor het eerst een Half in Half uit zien ze werd hier zelfs 3de mee. Ook op de andere toestellen ging Devi erg goed en ze belandde in het totaal klassement op een mooie 2de plaats en mocht de zilveren medaille in ontvangst nemen.

Frederieke Bosma , Lisa den Besten en Lucy Ouwerkerk zijn jeugd divisie 4 .

Frederieke liet een hele strakke nette balkoefening zien waar ze ook 1ste mee werd en op de vloer liet ze in haar oefening voor het eerst een arabier flik flak salto zien. Frederieke kwam op een 4 de plaats terecht en mocht een bronzen medaille mee naar huis nemen.

Lisa werd 1 ste met haar vloeroefening ook op de andere toestellen liet ze nette oefeningen zien en ze belandde dan ook op een mooie 5de plaats.

Lucy werd 2 de met haar hoge half in half uit op de sprong. Op de balk liet ze wat puntjes liggen maar ze belandde nog heel sterk op een 8ste plaats.

Tegelijker tijd turnde Yanique Otgaar junior divisie 4 op de andere baan.

Yanique liet ook een sterke balkoefening zien waar ze 3 de mee werd. Yanique kwam op een mooie 14 de plaats terecht.

Twee voorwedstrijden tellen mee of je door bent naar de Regiofinale. Devi werd op beide voorwedstrijden 2de en Lucy werd in de eerste voorwedstrijd 3de , Frederieke werd in deze wedstrijd 4de en Lisa werd 5de en Yanique werd 6de in de eerste voorwedstrijd hierdoor hebben alle 5 OKV Turnsters zich geplaatst voor de Regiofinale . Een zeer goede prestatie door deze turnster.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden