In het Batensteinbad en BatensteinBuiten worden allerlei activiteiten georganiseerd voor mensen met een fysieke of verstandelijke beperking. Foto: Harald Lakerveld
In het Batensteinbad en BatensteinBuiten worden allerlei activiteiten georganiseerd voor mensen met een fysieke of verstandelijke beperking. Foto: Harald Lakerveld (Foto: )

Sport en bewegen met WoerdenSport Specials

WOERDEN - Het Batensteinbad en BatensteinBuiten in Woerden staan op zaterdag 28 maart helemaal in het teken van WoerdenSport Specials. Een dag vol bewegen en sport voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Met special guests Thijs van den End, Jiske Griffioen, Pepe Pont en Martin Verdiesen.

WoerdenSport, het maatschappelijk initiatief dat sport en bewegen aanbiedt, organiseert op 28 maart WoerdenSport Specials in Batensteinbad en in BatensteinBuiten in Woerden. Dit is een uniek project voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking.

Wat gaat er gebeuren?
Je kunt in twee zwembaden zwemmen en er worden activiteiten georganiseerd zoals een challenge, aquajogging, waterbasketbal en nog veel meer. Daarnaast is er een uitdagende glijbaan en kan je ontspannen in de jacuzzi en stoomcabine. In BatensteinBuiten is het spraypark open bij mooi weer en je vindt er onder meer een midgetgolfbaan, springkussen, tokkelbaan, schaakbord en tafeltennistafel.

Special guests zijn Thijs van den End (paralympisch zwemmer) die een zwemclinic geeft, Jiske Griffioen (internationaal rolstoeltennisster) die vertelt over haar ervaringen en motivatie, Pepe Pont (Fast forward Sports) geeft Free Run en Bootcamp clinics en Martin Verdiesen (ex-bondscoach paralympisch powerliften) is met een team aanwezig en laat je kennis maken met powerliften. Kortom, een unieke dag voor mensen met een beperking, waarbij je op een actieve manier kennis maakt met sport en bewegen en ook een plezierige dag hebt.

Deelnemers zorgen waar nodig voor hun eigen persoonlijke begeleiding. Uiteraard zorgt de organisatie voor actief toezicht en ondersteuning. De dag begint om 11.00 uur (met inloop vanaf 10.00 uur) en eindigt om 17.00 uur. Er is veel parkeerruimte.

Kijk op de website voor meer informatie en om je in te schrijven. Zie https://batensteinwoerden.nl/woerdensport-specials/.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden