Zonwering
Zonwering (Foto: Emma Groenenboom)

Raamdecoratiespecialist INHUIS Plaza opent vierde vestiging in Woerden

Op 2 maart 2020 opent raamdecoratie- en zonweringsspecialist INHUIS Plaza haar vierde showroom in het Utrechtse Woerden. Met de eerste showroom in Barendrecht en vestigingen in Naarden en Aartselaar (BE), past een vierde locatie aan de Jaap Bijzerweg 5 in Woerden, goed in het rijtje.

Woerden
Met de toevoeging van de derde locatie in Nederland, gevestigd in Woerden, wordt het voor een groot deel van de online winkeliers – die zich door bijna het hele land bevinden – gemakkelijker om één van de showrooms te bezoeken. De showroom in Woerden is in een geheel nieuw modern jasje gestoken. Volgens eigenaar Benny wordt een bezoek aan de showroom voor klanten echt een beleving. In de showroom van ruim 400 m2 staat service voorop en zijn alle raamdecoratie en zonweringproducten die INHUIS Plaza te bieden heeft te bewonderen. De wand met showbanen gordijnen zorgt ervoor dat je zelf de sfeer kunt proeven die gordijnen met zich meebrengen.

INHUIS Plaza
Waar INHUIS Plaza in 2012 is gestart als webshop, werd het eigenaar Benny Meeusen al gauw duidelijk dat er ruimschoots vraag was naar fysieke showrooms. Bij INHUIS Plaza kan iedereen uit heel het land terecht om zich te laten inspireren op het gebied van raamdecoratie en zonwering. Van jaloezieën, gordijnen en shutters tot zonneschermen, terrasoverkappingen, rolluiken en alles hier tussenin. Klanten krijgen de ruimte om de tijd te nemen voor het bekijken van producten van bekende merken als Luxaflex, Verano, Velux en Weinor, maar ook van het eigen merk: INHUIS. Het eigen merk biedt producten aan met een goede prijskwaliteitsverhouding.

Alle producten die INHUIS Plaza aanbiedt worden volledig naar wens en op maat gemaakt op basis van afmetingen, kleuren en materialen. INHUIS Plaza beschikt over een eigen meet- en montageservice en wanneer gewenst geeft INHUIS Plaza advies aan huis. Zo krijg je altijd een uniek product dat past bij jouw persoonlijke woonstijl.

Opening
De opening van de showroom in Woerden wordt gevierd op zaterdag 7 maart 2020 en daarom staan er vanaf dan 100 goodiebags te wachten op de eerste klanten. Daarnaast profiteren klanten van INHUIS Plaza tot en met maandag 13 april 2020 van mooie voorjaarsacties:

15 % korting op alle jaloezieën
20 % korting op shutters van Blend Window Fashion
15 % korting op de Luxaflex zonneschermen

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden