Foto:

Nederlandse Ledûb verheft overhemden maken tot kunst

“Elk overhemd is een kunstwerk”, is het motto van het Nederlandse overhemden merk Ledûb. Vandaar dat de shirts van Ledûb perfect aansluiten op de nieuwste trends. Bovendien is er voor elke man wat wils dankzij de verscheidenheid in pasvormen en mouwlengtes. Ledub shirts staan daarom synoniemen met uniek draagcomfort. Wil je meer weten over de verschillende types overhemden van Ledûb? Lees dan verder.

Garantie voor kwaliteit

Kwaliteit en uitgebreide collecties: het zijn kernwaarden van Ledûb. Het Nederlandse merk verheft het maken van overhemden tot een ware kunst dankzij zijn eigentijdse en mooie creaties. De jarenlange ervaring gekoppeld aan kennis en creativiteit maken alle Ledûb-shirts uniek. Met een arendsoog voor detail kan Ledûb iedere man weer een bijzonder heren overhemd aanbieden.

Een pasvorm voor ieder type man

Met vier unieke pasvormen kan Ledûb iedere man van het perfecte shirt voorzien. Regular fit is voor wie van een iets ruimere pasvorm houdt, modern fit is de standaard pasvorm, terwijl tailored fit en slim fit eerder voor de slanke mannen zijn. Draagcomfort staat bij elk van deze vier pasvormen centraal. Zo kom je zelfverzekerd de dag door.

Specialist in boorden

Sjef van Winkel, de oprichter van Ledûb, had zo zijn redenen om zijn eigen overhemden te produceren. Hij vond immers dat de boorden van de meeste shirts beter konden. Dat maakt van Ledûb tot op de dag van vandaag een echte boordenspecialist. Dankzij constante innovaties blijven de boorden van de overhemden zelfs na veel was- en draagbeurten als nieuw. Er zijn vijf verschillende boorden verkrijgbaar: cut away (moderne, elegante uitstraling), wide spread (strakke casual en zakelijke look), semi-spread (klassieke look), button-down en vlinder, voor bij een smoking.

Draagcomfort als stokpaardje

Dankzij de keuze voor de beste soorten katoen en een groot aantal hoge kwaliteitswevingen zijn de overhemden van Ledûb bijzonder fijn om dragen. Draagcomfort is dan ook één van de stokpaardjes van het Nederlandse bedrijf. Bovendien beschikt Ledûb ook over een ruime collectie aan strijkvrije overhemden. Door de combinatie van 100% katoen en een speciale afwerking – een zogenaamde kreukherstellende finish - zijn de overhemden strijkvrij.

Transparantie, betrokkenheid, eerlijkheid en kwaliteit

De vier kernwaarden bij Ledûb zijn transparantie, betrokkenheid, eerlijkheid en kwaliteit. Ledûb is volledig transparant over het productieproces naar klanten, bezoekers en leveranciers toe. Klanten worden uitgebreid betrokken in het keuzeproces naar een gepast overhemd uit de uitgebreide collectie. De kernwaarden transparantie en betrokkenheid hangen nauw samen met eerlijkheid, de derde kernwaarde. Ledûb maakt overhemden op een eerlijke manier: met correct verloonde medewerkers die in goede omstandigheden aan de slag zijn. Tot slot spreekt de vierde kernwaarde, kwaliteit, voor zich. Ledûb garandeert de kwaliteit door het gebruik van de beste stoffen, de nieuwste innovaties en de beste technieken.

Koop in Nederland, België of gewoon online

Ledûb werd in 1963 geboren in het Brabantse Budel, het spiegelwoord van het merk. Vandaar dat de overhemden al jaren makkelijk te vinden zijn in Nederland en België. In Nederland heeft Ledûb zelfs enkele eigen winkels. De overhemden van Ledûb koop je ook online bij de webshop voor overhemden in Nederland en België. De webshop staat voor een uitgebreide collectie, persoonlijke service en 100% kwaliteit. Ons team staat klaar om een passend overhemd, shirt of andere herenkleding voor u te vinden. Kom gerust eens langs in onze winkel of bel ons voor advies, wij helpen je graag persoonlijk.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden