Inner Stance wordt The Power Community


Shane Kloosterman is franchisenemer van The Power Community Woerden.
Shane Kloosterman is franchisenemer van The Power Community Woerden. (Foto: )

Inner Stance wordt The Power Community

Woerden – Inner Stance Woerden gaat verder onder een nieuwe naam: The Power Community. Om daarnaast ook iets bij te dragen in deze tijd waarin het coronavirus een grote impact heeft op mensen en levens, lanceerde The Power Community de website www.togetherwegotthis.nl . Met volop inspiratie over hoe je jezelf, je familie en je business in beweging, fit en gezond houdt.

Woerden – Inner Stance Woerden gaat verder onder een nieuwe naam: The Power Community. Om daarnaast ook iets bij te dragen in deze tijd waarin het coronavirus een grote impact heeft op mensen en levens, lanceerde The Power Community de website www.togetherwegotthis.nl . Met volop inspiratie over hoe je jezelf, je familie en je business in beweging, fit en gezond houdt.

Nieuwe ontwikkelingen in de markt en een verdiepingsslag op coaching gebied, hebben ertoe geleid dat Inner Stance verder gaat onder deze nieuwe naam. The Power Community richt zich op kwaliteit en resultaat en is gebaseerd op de vier pijlers Body, Being, Balance en Business. "Door het ontwikkelen van een sterk lichaam en een krachtige leefstijl wordt de basis gelegd voor een succesvol (zakelijk) leven. De combinatie training en coaching zorgt voor een fysieke en mentale verandering, wat merkbaar bijdraagt tot het realiseren van ondernemersdoelstellingen," aldus The Power Community. Er zijn tien Nederlandse vestigingen, waaronder de vestiging van Shane Kloosterman in Woerden.

No-nonsense
De mentale staat van iedere ondernemer is in grote mate bepalend voor hoe iemand in het leven staat. Joris Schouten en Kees Vreugdenhil, Owners Power Community Naaldwijk: “We zien veel gedreven en ondernemende mensen in onze studio. Sinds onze opening in november vorig jaar hebben we gezien hoe onze cliënten fysiek en mentaal sterker en weerbaarder zijn geworden. Charlotte, een drukbezette fotografe met een eigen studio, traint sinds januari bij ons. Zij merkt dat ze veel meer rust en overzicht heeft gekregen en dat ze zich beter op haar werk kan concentreren. Thuis handelt ze de kinderen beter en is bovendien een betere partner geworden. Grenzen kunnen stellen en een groeiende eigenwaarde zie we terug bij al onze cliënten die hier in groepsverband of privé trainen. Zij laat ons eens te meer zien dat de spiegel die zij zichzelf – en ook ons – voorhoudt, onze inspiratie is en ervoor zorgdragen dat we bijzonder trotse ondernemers zijn van The Power Community.”

4B's
Voor het creëren van een krachtig lichaam en een krachtige leefstijl focust The Power Community zich op vier pijlers: BODY: Een fit, gezond en krachtig lichaam; BEING: Een gefocust leven met rust en overzicht; BALANCE: Een échte connectie en waardevolle relatie met de mensen in je zakelijke en persoonlijke omgeving en BUSINESS: Door een fit en vitaal lijf in staat zijn meer focus, energie en uithoudingsvermogen te creëren voor een effectieve werkhouding.

Transformatie
Het programma van The Power Community is energiek en robuust en biedt handvatten om een mentaal en fysiek krachtig (zakelijk) leven te leiden. Fysieke trainingen in combinatie met het eigen ontwikkelde coaching programma, zorgen ervoor dat de members resultaten behalen die zorgen voor een powerful body en een powerful life. Deze persoonlijke ontwikkeling of transformatie, bewerkstelligen hernieuwd krachtig ondernemerschap.

Kennismaken
Een paar keer per maand organiseren de vestigingen van The Power Community vrijblijvende (online) kennismakingssessies. Geïnteresseerden zich aanmelden via deze link. Ook nu de maatregelen rondom het coronavirus van kracht zijn, heeft The Power Community (online) veel te bieden.

Over The Power Community
The Power Community is in 2014 opgericht. Professional trainer Albert Elsenaar zag in de sportsector hoe de markt met grote snelheid veranderde, waarbij kwaliteit steeds minder belangrijk leek te worden. Hier wilde hij verandering in brengen, door juist de focus te leggen op kwaliteit én resultaat.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden