Foto:

Sportlust ’46 strikt talent Byron Burgering

Woerden - Sportlust ’46 blijft zich versterken. Nadat jeugdspeler Thijs Hesseling werd overgeheveld naar de A selectie, tekende vandaag Byron Burgering voor een verblijf op Sportpark Cromwijck. De 19-jarige vleugelspeler tekende een contract voor één seizoen.

Byron Burgering speelde in de jeugd van FC Delta Sports '95, vv 't Goy en FC Eindhoven. Bij deze laatste club werd hij tijdens de voorbereiding op seizoen 2019-2020 overgeheveld naar de A-selectie. De in Houten woonende Burgering debuteerde voor deze club op 9 augustus 2019, in de met 1-2 gewonnen uitwedstrijd tegen N.E.C.

"Jong en druistig, maar dat is tegelijkertijd ook zijn kracht. Het is een speler met veel snelheid en een geweldige dribbel. Ik ben enorm content met deze aanwinst, daarnaast past hij ook perfect in de filosofie van de club om met spelers uit de eigen jeugd in combinatie met talenten uit de directe regio te werken," aldus Rene Baelde.

Over Sportlust ‘46
Sportlust ’46 is een ambitieuze en gezinsvriendelijke zaterdag voetbalvereniging in Woerden. Sportlust ’46 telt meer dan 1.100 leden, verdeeld over diverse senioren- en jeugdteams. Het eerste elftal van Sportlust '46 was koploper in het door het coronavirus afgebroken seizoen van de hoofdklasse A van de KNVB.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden