De tijdelijke locatie van de Speelgoedbank. Foto: Wilma van Laar
De tijdelijke locatie van de Speelgoedbank. Foto: Wilma van Laar (Foto: )

Speelgoedbank open en oproep speelgoed 8-12 jaar

Woerden - Na een sluiting van twee maanden vanwege de coronamaatregelen in Park Oudeland, is Speelgoedbank Woerden op zaterdag 9 mei voor het eerst weer open geweest. Wilt u speelgoed doneren? Graag!

"Deze zaterdag hebben we circa 40 kinderen blij kunnen maken met goed gebruikt speelgoed. We doen dit nu op een tijdelijke locatie met dank aan een betrokken Woerdenaar die deze voor ons beschikbaar heeft gesteld," laat Wilma van Laar van de Speelgoed weten. Gezinnen die bij Speelgoedbank Woerden staan ingeschreven, krijgen een persoonlijke uitnodiging met tijd en plaats. "Gezinnen die nog niet bij ons bekend zijn kunnen een verwijsbrief aanvragen bij een begeleider of maatschappelijke organisatie. Lees hoe het werkt op www.speelgoedbankwoerden.nl."

Speelgoed doneren
Het krijgen van zomaar wat speelgoed of een verjaardagscadeautje is niet vanzelfsprekend. Hiervoor is Speelgoedbank Woerden opgericht. De speelgoedbank zamelt gebruikt speelgoed in en geeft dat weer door. "Wilt u speelgoed doneren? Bedenk dan dat kinderen echt blij worden van speelgoed dat er nog aantrekkelijk uitziet, dat schoon, heel en compleet is. Onze voorraad speelgoed voor kinderen van 8 tot 12 jaar is bijna op. Op zaterdag 23 mei houden we een extra inzameling alleen voor speelgoed voor kinderen van deze leeftijd. Geen spellen en puzzels a.u.b. Speelgoed kan tussen 9.00 en 11.00 uur gebracht worden op de Jan de Bakkerstraat 19."

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden