geraniums via de lionsclub
geraniums via de lionsclub (Foto: )

Careyn Weddesteyn in de bloemetjes gezet

Woerden - Dit bericht is ingezonden via woerdensecourant.nl. Iedere Woerdenaar kan via 'Schrijf mee' op onze site een bericht met foto plaatsen!

Afgelopen weekeinde werd Careyn Weddesteyn door de Lionsclub verrast met vele treden geraniums en andere plantjes, vanwege Moederdag. En er gebeurde nog veel meer de afgelopen weken. "Eerder al kregen we van bakker van Leeuwen, vanwege zijn jubileum, ambachtelijk gebak voor bewoners en personeel. Ook hebben we via het bedrijf Dynafix tablets en nespressoapparaten te leen gekregen, met heerlijke verse gevulde koeken voor zowel personeel en bewoners bij de koffie."

Op muzikaal gebied hebben we een optreden voor de ramen gehad door Mw Bronsing. "Zij speelde allerlei herkenbare liedjes van vroeger die hier en daar met plezier werden mee gezongen. In de avond is er een miniconcert gegeven door Marco Mark, dit heeft ook voor veel gezelligheid gezorgd."

Op Koningsdag kwam het plaatselijke draaiorgel langs alle woonplekken. Dit keer zonder centenbakje maar met zeer veel luisteraars. "En we worden heel regelmatig verrast met bloemen, diverse kaarten, mooie stoepkrijttekeningen en kleurplaten waar we met plezier naar kijken."

"Van de plaatselijke Etos hebben alle zorgmedewerkers een pakketje gekregen met daarin een aantal verzorgingsproducten. Alle wijkteams hebben een leuke goodie bag van Hunkemöller gekregen wat heel dankbaar ontvangen is. Kortom, de plaatselijke middenstand zet ons zeker in het zonnetje en daar zijn we zeer blij mee. Dit wordt erg gewaardeerd."

Samen voor Woerden is ook druk bezig om één en ander mogelijk te maken. "Sommige genoemde zaken zijn via hen geregeld. En we hebben afgelopen vrijdag een container op ons terrein mogen ontvangen vanuit de Rotary. Deze hebben we alvast omgedoopt tot 'het Praethuis', in de verwachting dat hier mooie ontmoetingen kunnen plaats vinden."

"Uiteraard zullen er ook mooie dingen zijn gebeurd buiten ons gezichtsveld. Vandaar dat wij een ieder die niet genoemd is alsnog ook van harte willen bedanken voor al deze gebaren en initiatieven. Samen komen we deze tijd door en krijgt het ook mooie kanten!"

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden