Foto: ©2018 by House of Arts Woerden. Proudly created with Wix.com

House of Arts Woerden weer open

Woerden - House of Arts Woerden opent haar deuren weer op de vrijdag en zaterdag van 11.00 uur tot 16.00 uur. "Na een lange tijd te zijn gesloten door het coronavirus gaan we de draad weer rustig aan oppakken. Met inachtneming van de 1,5 meter maatregel kunt u weer komen genieten van de vele kunstvormen die gepresenteerd staan in ons prachtige pand onder de Molen in het centrum van Woerden."

"Vindt u dat nog spannend? Dan kunt u een afspraak maken om zo in alle rust de kunst te komen bekijken (maandag, dinsdag, woensdag en donderdag). Graag even bellen 06-53907013 of een e-mail sturen naar houseofartswoerden@gmail.com."

Op www.houseofartswoerden.com staat een gedeelte van de kunst online. Momenteel exposeren: Henk Gijselman (olieverfschilderijen), Simon Gort (houten kastjes), Emmy vd Veer (glaskunst) en Heleen van Ulden (keramiek).

Workshops
De workshops boetseer je eigen kunstwerk gaan vanaf 1 juni weer van start, ditmaal in kleinere groepen van 4 tot 6 personen zodat de 1,5 meter gewaarborgd kan blijven. Ook de workshop beestjes boetseren gaat weer van start. Meer informatie over de workshops, kosten en opgeven op www.houseofartswoerden.com. Adres: Molenstraat 40, Woerden. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden