vlnr Stef Bijlsma, Milah de Ridder, Ruben Elzas en Nanette Mostert.
vlnr Stef Bijlsma, Milah de Ridder, Ruben Elzas en Nanette Mostert. (Foto: Samen voor Woerden)

Blije eerste klant boodschappen bezorgservice

Woerden - In deze tijd waarin het voor mensen moeilijk is om zelf boodschappen te doen, nam Autocentrum Van Vliet het initiatief om boodschappen te bezorgen. 'We hebben auto's, we hebben chauffeurs én we hebben tijd', verklaart Ruben Elzas, accountmanager bij Autocentrum Van Vliet.

'We blijven graag zoveel mogelijk aan het werk, maar door corona is dat minder. Dan ga je nadenken waar wij met ons autobedrijf een oplossing kunnen bieden.' Die oplossing werd concreet in een samenwerking met Samen voor Woerden en Jumbo Woerden Stef Bijlsma. Er werd een bezorgsysteem opgetuigd, dat via thuiszorg- en ambulante zorgorganisaties mensen thuis bereikt. 

Mevrouw Ketel was de eerste klant. Via Buurtzorg Team Woerden West leverde zij een boodschappenlijstje aan en de volgende dag werden de boodschappen thuis bezorgd. Chauffeur/bezorger Milah de Ridder haalde de bestelling op bij Stef Bijlsma en bezorgde de boodschappen bij een dankbare mevrouw Ketel. 'Hier ben ik zo blij mee, nu hoeft mijn dochter uit Noord-Holland dat niet meer te doen.' Milah werd er ook vrolijk van: 'Dit is wel heel leuk om te doen, die mevrouw is er echt mee geholpen.'

Thuiszorgmedewerkers en ambulante begeleiders met cliënten die geholpen zijn met deze boodschappen bezorgservice, kunnen contact opnemen met Samen voor Woerden. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden