Foto:

Dance Academy Woerden start als eerste dansschool van Woerden met danslessen buiten

Woerden - Dance Academy Woerden is afgelopen week gestart als eerste dansschool van Woerden met het aanbieden van danslessen in de buitenlucht. Dit op het terrein voor de dansstudio aan de Johan de Wittlaan.

"Na overleg met onder andere Beweegteam Woerden en de eigenaar van het pand zijn wij begonnen met het maken van een protocol op basis van de richtlijnen aangegeven door NOC*NSF. Met een grote schare aan begeleiding en docenten geven we aan de doelgroep 15+ workouts en op zaterdag voor de jongere leden danslessen. Vanaf 13 jaar uiteraard in vakken van 1,5 meter. Afgelopen week hebben we 300 leden weer een mooie les mogen aanbieden," aldus voorzitter Maaike van Brienen.

"De hoop is er uiteraard dat we zo snel mogelijk weer gebruik kunnen maken van onze danszalen, maar dit is zeker een goed alternatief. Alle ouders waren vol lof over de organisatie en de kinderen ontzettend blij om na 8 weken weer lekker te mogen dansen. De leiding kijkt terug op een geslaagde eerste week."

Geïnteresseerde die (nog) niet lid zijn, zijn van harte welkom om ook mee te komen sporten. Dit kan door een mail te sturen naar: info@danceacademywoerden.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden