Tim Pierik kan eindelijk weer buiten sporten met zijn springgroep.
Tim Pierik kan eindelijk weer buiten sporten met zijn springgroep. (Foto: )

#slimmerchillen wat bedenk jij?

Regio - Fysiek fit zijn is belangrijk. Maar als sportscholen zijn gesloten en de trainingen van je club zijn gestopt, is dat best lastig. Daarom vraagt #slimmerchillen jongeren en studenten hoe zij mentaal en fysiek fit blijven. De #slimmerchillen-weekprijs – een cadeaucheque van 50 euro - gaat deze week naar Tim Pierik. Hij was zo blij dat hij weer mocht sporten met de vrienden van zijn springgroep, dat hij een gat in de lucht sprong. Letterlijk! Hier stuurde hij een foto van naar #slimmerchillen.

Ook de komende tijd blijft #slimmerchillen nodig. Want hoewel de maatregelen versoepeld zijn, blijft afstand houden en drukte vermijden belangrijk.

Heb jij ook een idee over hoe jij slimmer kunt chillen, alleen of met jouw vrienden, maar wel veilig? Of hoe je slim omgaat met de anderhalvemetersamenleving? Deel dan jouw oplossing op TikTok en/of Instagram via #slimmerchillen, of stuur een bijdrage op film, foto of in tekst naar info@slimmerchillen.nl. Wie weet is een van de volgende weekprijzen dan voor jou. Wil je eerst inspiratie opdoen? Bekijk dan alle inzendingen op www.slimmerchillen.nl.

‘Slimmer Chillen = Corona Killen’ is een gezamenlijke campagne van de Veiligheidsregio’s Hollands Midden, Kennemerland, Groningen, Fryslân, IJsselland, Utrecht, Gelderland Midden, Noord- en OostGelderland, Rotterdam-Rijnmond, Haaglanden en Zuid-Holland Zuid.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden