Het Muiderslot geldt als icoon binnen de Oude Hollandse Waterlinie, maar er zijn er meer, van vestingsteden tot forten en schansen.  (Foto: Stichting Oude Hollandse Waterlinie)
Het Muiderslot geldt als icoon binnen de Oude Hollandse Waterlinie, maar er zijn er meer, van vestingsteden tot forten en schansen. (Foto: Stichting Oude Hollandse Waterlinie) (Foto: Stichting Oude Hollandse Waterlinie)

Fotowedstrijd Iconen Oude Hollandse Waterlinie

Regio - Ook in het jaar 2020 organiseert de Stichting Oude Hollandse Waterlinie weer een fotowedstrijd. Of u het nou leuk vindt om in de spaarzame vrije avonden een ‘kiekje’ te schieten met uw smartphone of dat u professioneel fotograaf bent, doe mee met deze fotowedstrijd.

Dit jaar is het thema: ‘Iconen van de Oude Hollandse Waterlinie’, waarmee Stichting Oude Hollandse Waterlinie de aandacht willen vestigen op gebouwen en monumenten binnen de Oude Hollandse Waterlinie, de militaire verdedigingslinie uit de 17e en 18e eeuw westelijk van Utrecht. De gefotografeerde objecten moeten een iconische uitstraling hebben. Denk aan vestingsteden, forten en schansen, zoals het Muiderslot of Fort Loevestein.

Naast een aantal spelregels moet de foto aan tenminste de volgende eisen voldoen. De foto moet zijn genomen binnen het gebied van de Oude Hollandse Waterlinie. Het gekozen monument, gebouw of element) moet duidelijk zichtbaar zijn.

Een jury zal de inzendingen beoordelen op met name creativiteit. De winnaar ontvangt een bedrag van 150 euro de nummer twee 100 euro en de nummer drie 50 euro. U kunt maximaal drie foto’s inzenden, uiterlijk woensdag 30 september, naar contact@ohwl.nl. Uiterlijk donderdag 15 oktober worden de winnaars bekend gemaakt.

Kijk voor meer informatie op www.oudehollandsewaterlinie.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden