Foto:

Sportlust ’46 organiseert twee voetbalkampen in zomervakantie

Woerden - Sportlust ’46 organiseert tijdens de zomervakantie twee Sportlust ’46 Voetbalkampen voor jongens en meiden van 6 tot en met 15 jaar. Het eerste Sportlust ’46 Voetbalkamp is van 21 tot en met 24 juli, terwijl van 26 tot en met 29 augustus het tweede voetbalkamp plaatsvindt. 

Alle trainingen van de vierdaagse voetbalkampen zijn dagelijks van 10.00 tot 15.00 uur op het sportcomplex van Sportlust ‘46 aan de Waardsedijk in Woerden.

Twee keer vier dagen lang zorgt Sportlust '46 voor stralende gezichten en een ultiem vakantiegevoel bij jongens en meisjes in de leeftijdscategorie van 6 tot en met 15 jaar. Wat kunnen deelnemers verwachten?

Een eigen Sportlust '46 voetbalkamp t-shirtLunch, tussendoortjes en drinkenVrijdagmiddag voetbalspelenkermis met gevarieerd programmaBegeleiding van gekwalificeerde trainers en selectiespelersSportlust '46 Voetbalkamp certificaatKans om gescout te wordenKans op leuke voetbalprijzenEen superleuke start of einde van de zomervakantie.

Kortom een kamp boordevol activiteiten waar het hart van de voetballiefhebber sneller van gaat kloppen. Of een deelnemer nou alleen, met een vriend(in) of met zijn of haar hele team wil komen; het Sportlust '46 Voetbalkamp is voor iedereen. Ook als je (nog) niet op voetbal zit, ben je welkom. De kosten bedragen € 125,00 voor leden, niet leden betalen € 150,00. Deelnemers uit hetzelfde gezin ontvangen een korting.

Sportlust ’46 heeft er nadrukkelijk voor gekozen om de organisatie in eigen hand te houden en niet, zoals andere verenigingen doen, uit te besteden aan een commerciële partij. “Op deze manier houden we de kosten laag en proberen we een breed publiek te bereiken,” aldus initiatiefnemer Jeroen Eskes.

“Daarnaast hebben wij veel organiserend vermogen binnen onze vereniging. Er zijn een flink aantal mensen betrokken die ook al jarenlang actief zijn als vrijwilliger bij bijvoorbeeld de Woerdense VakantieWeek en andere voetbalevenementen. Gekscherend noemen wij dit dan ook: De leukste VoetbalWeek van het Jaar! Uiteraard met een knipoog naar de Woerdense VakantieWeek die, ook tot ons verdriet, dit jaar helaas niet door kan gaan.

“Doel van het kamp is ervoor te zorgen dat we de jeugd, ondanks de huidige coronacrisis een leuke start of einde van de zomervakantie kunnen bieden,” aldus Eskes.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden