Foto: Inloophuis

Gespreksavonden over verlies en rouw bij Inloophuis

Woerden - Inloophuis ‘Leven met kanker’ organiseert op dinsdagavond 7 juli voor het eerst sinds de coronacrisis de Rouw Ontmoetingsgroep rondom verlies van een dierbare door welke oorzaak dan ook. Op deze avond wordt stil gestaan bij de afgelopen tijd. Wat heeft deze coronatijd met u gedaan?

De avond is voor iedereen die wil praten over de overleden persoon, en over de ervaringen in die roerige tijd rond het verlies, die behoefte heeft aan een luisterend oor, die ook graag wil horen hoe anderen in een dergelijke situatie met bepaalde zaken en gevoelens omgaan en die handreikingen wil hebben hoe zij het leven weer kunnen leven zonder de ander. We vertellen ons verhaal aan elkaar en dit kan een steunende werking hebben voor u in een begripvolle omgeving.

De (kosteloze) bijeenkomst vindt plaats in Inloophuis ‘Leven met kanker’ aan de Wilhelminaweg 12. Vanaf 19.15 uur is iedereen welkom. Het programma begint om 19.30 uur en duurt tot circa 21.00 uur. Aanmelden is noodzakelijk en kan via 06-14004496, info@inloophuislevenmet kanker.nl of in het Inloophuis. Zie www.inloophuislevenmetkanker.nl.

Problemen met het vervoer? Een optie is AutoMaatje Woerden, contact via thuishuiswoerden.nl/automaatje.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden