Foto:

NME-Centrum InBredius weer open op zondagmiddag

Woerden - Gelukkig krijgen we met elkaar het coronavirus steeds beter onder controle. Dat betekent dat NME-Centrum InBredius ook weer voorzichtig.
Sinds zondag 21 juni zijn de deuren op zondagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur bij mooi weer open. Niet om binnen te komen, maar wel om een kopje koffie of thee of een glaasje sap te kopen (PIN only) en op het terras op te drinken. Ook zijn er flessen Brediussap te koop, evenals honing van de Brediusbijen van stadsimker Chris van Iersel (zo lang de voorraad strekt).

Als het weer het toelaat staat de foto-expositie ‘Voorjaar in de tuinen op Landgoed Bredius’ op het voorplein, kunnen er natuurkwartiertjes gedaan worden aan de grote picknicktafel en lenen we schepnetjes uit. Soms is er een extra activiteit, meer informatie daarover staat op www.inbredius.nl. Bij regen en/of storm blijft InBredius gesloten en zijn er ook geen activiteiten op het voorterrein.

Coronaproof
Op het voorplein is plaats voor 20 volwassenen. Ingang van het voorterrein is via de hoofdentree. Verlaten van het voorplein gaat via de educatieve tuin. Fietsen blijven buiten de heg.
Uiteraard vragen we om ook de hygiëne-maatregelen van het RIVM in acht te blijven nemen:
– blijf thuis bij klachten
– houd 1,5 meter afstand
– schud geen handen
– betaal contactloos met PIN (contante betalingen zijn alleen mogelijk indien gepast betaald wordt, er wordt geen wisselgeld gegeven)

 #Thuistips

 Voor wie op een ander moment naar het NME-Centrum komt, hangen we elke week een nieuwe doetip in de Natuur-O-Theek in het informatiebord bij InBredius. Die tip kun je zo doen, je hebt er (meestal) geen materialen voor nodig. En blijf je toch liever thuis of is één tip niet genoeg? Je kunt de tips ook vinden via onze website: www.inbredius.nl

Vrijwilligers
Vrijwel alle activiteiten in en rond NME-Centrum InBredius worden georganiseerd door vrijwilligers. Ze zouden niet door kunnen gaan zonder deze geweldige inzet van alle vrijwilligers. Is dit ook iets voor u? Of wilt u meer informatie? Neem dan contact op: 0348-460313 of nmewoerden@odru.nl.

NME-Centrum InBredius is elke zondagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur geopend (gratis toegang). Natuur- en milieueducatie Centrum InBredius is sinds 1 mei 2010 de naam van De Brediusschuur. Het staat op landgoed Bredius in Woerden, aan het eind van de Kievitstraat nog 50 meter verder het park inlopen. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden