Only for Men organiseert voetbalclinic met Gert Kruys Academy

Regio - Zaterdag 4 juli vanaf 14.00 uur organiseren de voetbalacademie van ex-profvoetballer Gert Kruys en mannenmodewinkel Only for Men een voetbalclinic voor kleine Oranje-internationals in de dop. De clinic zal plaatsvinden op de voetbalvelden van C.O.V. Desto aan de Componistenlaan 1 in Vleuten.

Only for Men wil met deze voetbalclinic wat bijzonders organiseren voor kinderen uit de regio, die de afgelopen maanden hun trainingen op de sportclub en hun vriendjes hebben moeten missen. Voor deze exclusieve training is plaats voor 50 spelers met leeftijden tussen de 6 en 14 jaar. Klanten van de mannenmodewinkel en liefhebbers van voetbal kunnen hun kind(eren) inschrijven via de website van Only for Men.

Veilig trainen als een profTijdens de training zullen zaken als baltechniek en plezier in het spel worden doorgenomen. Ook is een veilige training belangrijk. Zo moeten alle spelertjes zelf een bidon met water meenemen, kan er niet gedoucht worden na de training en kunnen geïnteresseerde (groot)ouders helaas niet komen kijken langs de zijlijn. Bij verschijnselen van verkoudheid of koorts zal de organisatie je ook vragen je kind niet deel te laten nemen.

Inschrijven kan op de website van Only for Men.

Video van de vorige editie bij V.V. Rhelico in Rumpt:


Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden