Dans 'De rode schoentjes'.
Dans 'De rode schoentjes'. (Foto: Samen voor Woerden)

Dansplezier voor jong en oud!

Woerden - Dansen is plezier voor twee. En voor jong en oud! Dat was goed te zien zaterdagmiddag 27 juni bij Oude Landt en Weddesteyn. Drie dansgroepen van Dancestudio Attitude 54 bezorgden tientallen opa's en oma's een vrolijke middag met een bruisend dansoptreden voor de deur.

Nanette Mostert van Samen voor Woerden bracht de generaties samen naar aanleiding van de hulpvraag van woonzorgcentrum De Thuynen (Park Oudeland) om iets gezelligs met kinderen te bedenken. Geen leuker schouwspel dan springende, dansend kinderen in kleurige outfits. Lisa van den End van Dancestudio Attitude 54 vond het direct een perfect plan: 'Onze eindshow was vandaag gepland in de Goudse Schouwburg maar dan mocht natuurlijk niet doorgaan. Nu hebben de meiden toch een eindoptreden!' Voor opa's en oma's nog wel, die de kinderen in coronatijd het meest missen.

Het optreden was een schot in de roos. De ouderen zaten veilig eerste rang vanaf eigen balkon of terras en zwaaiden en klapten naar hartenlust mee. Twee dames schommelen gezellig mee op hun rollator: 'We doen elke week mee met de bewegingslessen op het veld, maar dit geeft zoveel energie. Wat een leuke verrassing!'

Dank aan alle kinderen en de dansjuffen Lisa, Jens, Britt en Simone.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden