Foto:

Diploma-uitreiking Minkema College: 'Coronaproof én bijzonder!'

Woerden - Vrijdagmiddag kregen de geslaagde vwo-leerlingen van het Minkema College hun welverdiende diploma uitgereikt. Op school. Of dit laatste kon, was nog lang onzeker want corona gooide de afgelopen periode regelmatig roet in het eten voor allerlei festiviteiten. 

Maar door een coronaproof plan waarbij de leerlingen waren verdeeld in kleine groepjes en op gescheiden tijden arriveerden, was het tóch mogelijk om de leerlingen persoonlijk toe te spreken en op school hun diploma te laten ondertekenen. "Het was een uitzonderlijk examenjaar voor deze leerlingen. Alles liep anders, maar ze hebben het fantastisch gedaan. Ze verdienden dan ook een mooie afsluiting van hun tijd op het Minkema College", aldus Arjan van der Wart, directeur onderwijs.

De vwo-leerlingen waren veelal in gala-kleding en mochten voor één keer met een bijzondere auto het plein oprijden tot de rode loper. 

Vandaag (maandag 29 juni) krijgen de havo-leerlingen hun diploma uitgereikt en op 1 en 2 juli zijn onze vmbo-leerlingen aan de beurt.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden