Wendy's Knipsalon v.l.n.r Suzanne, Kayleigh en Wendy.
Wendy's Knipsalon v.l.n.r Suzanne, Kayleigh en Wendy. (Foto: Graffy by Kim)

Opnieuw award voor Wendy's Knipsalon: 'Leukste kapsalon in de gemeente Woerden'

Harmelen - Wendy's Knipsalon uit Harmelen heeft voor het tweede jaar op rij de award gewonnen voor 'Leukste kapsalon in de gemeente Woerden.' De salon kreeg de meeste stemmen uit de gemeente en ook nog eens de hoogste beoordeling met maar liefst een 9,5!

Eigenaresse Wendy Glissenaar-Klever: "Wij zijn ontzettend blij met deze award. Dit hebben wij te danken aan onze fantastische vaste klanten die op ons hebben gestemd. Hier zijn wij heel dankbaar voor. Zonder hen hadden wij deze prijs nooit gewonnen."

Ze beschrijft haar salon als een unieke kleine salon in het prachtige buitengebied van Harmelen. "Zeg maar gerust niet zo'n standaard salon... Ik doe dit samen met mijn collega's Suzanne en Kayleigh. Onze kracht is echt persoonlijke aandacht, jarenlange ervaring, advies op maat en het creëren van de mooiste haarkleuringen. Daarbij volgen wij regelmatig trainingen voor laatste trends en zijn wij heel actief op sociale media. Eigenlijk proberen wij het uiterste uit onszelf te halen voor het beste resultaat voor onze klanten. Daarom zien wij deze bijzondere award echt als een bekroning op ons werk. Nou ja, werk. Het is meer één grote passie!"

Meer informatie over Wendy's Knipsalon is te vinden op www.wendysknipsalon.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden