Chantal werkt al 25 jaar met plezier in de kapsalon. "Ze heeft het kappersvak helemaal onder de duim." Foto: JP Kalkman
Chantal werkt al 25 jaar met plezier in de kapsalon. "Ze heeft het kappersvak helemaal onder de duim." Foto: JP Kalkman (Foto: )

Kapster Chantal viert 25-jarig jubileum!

Woerden - Een rots in de branding en een vertrouwd gezicht in de salon. Chantal viert deze maand haar 25-jarig jubileum aan de Achterstraat in Woerden. Van harte gefeliciteerd!

In juli 1995 begon Chantal aan haar nieuwe baan bij Esther’s Haarboutique. Daarvoor werkte ze bij Cosmo. Inmiddels knipt, verft en stileert Chantal alweer 25 jaar aan de Achterstraat. Tweeëntwintig jaar bij Esther en drie jaar bij Sabrina in de salon. Ondanks de wisseling van de wacht kon dit grote jubileum niet onopgemerkt voorbij gaan. Vandaag, woensdag 1 juli, is Chantal 25 jaar in dienst. Ze heeft collega’s zien komen en gaan, maar als er één rotsvast is, is het Chantal wel. De overgang naar Joolz Hairstyle was zeker even wennen. Een nieuwe eigenaar met een nieuwe bedrijfsvoering, maar ook hier was Chantal gauw aan gewend. De salon heeft meerdere verbouwingen ondergaan. Chantal heeft de klanten altijd van harte verwelkomd en nog steeds is zij het vertrouwde gezicht in de salon.

Chantal feliciteren?
Dat mag natuurlijk. Houd u rekening met de corona-maatregelen. Men kan felicitaties ook brengen door een reactie achter te laten op www.joolz-hairstyle.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden