Klassieker op een leeg Exercitieveld.
Klassieker op een leeg Exercitieveld. (Foto: Ed Zwennis)

Nationaal Veteraan Treffen 2020 gaat niet door!

Woerden - "Jammer, maar het is niet anders. Gezien de te verwachten toeloop van deelnemers en publiek en de beperkte ruimte op het Woerdense Exercitieveld zal de 30e editie van het Nationaal Veteraan Treffen een jaartje worden uitgesteld," laat voorzitter Harry de Bruin weten.

Hij geeft aan: "Het is een open evenement, geen kaartverkoop vooraf, dus ook bij drukte lastig te reguleren." Het bestuur heeft daarom na overleg met de betrokken instanties besloten dat strikte naleving van de RIVM-gedragsregels bij een dergelijk evenement niet of nauwelijks mogelijk is. Ook al zijn die regels eind september wellicht wat versoepeld, het lijkt verstandiger de editie van dit jaar af te blazen. Dus dat wordt op 19 september een leeg veld.

Maar dit jaar geen NVT betekent niet dat er niets gebeurt! Er is een uniek T-shirt ontworpen dat het evenement dat niet doorging memoreert. Een waar Collectors Item! Te bestellen via de website.

Ook wordt iedereen aangemoedigd om een foto te maken op een 'leeg grasveld' van haar/zijn klassieke tweewieler, al dan niet met de eigenaar erbij, en deze in te sturen naar info@nationaalveteraantreffen.com. Deze foto’s zullen worden geplaatst in het foto-album op de website. "Dan hebben we toch nog een beetje het 'Woerden-gevoel'. Onder de inzenders worden een aantal Collectors-Item-T-shirts verloot!"

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden