Sofie de Bruijn bij We Want More
Sofie de Bruijn bij We Want More (Foto: William Rutten)

Woerdense Sofie bij We Want More!

Woerden - De 18-jarige Sofie de Bruijn uit Woerden schitterde afgelopen vrijdag bij de 6e uitzending van We Want More, de nieuwe zangwedstrijd van SBS 6, met een geweldige vertolking van het nummer 'Dat komt door jou' van Guus Meeuwis.

Kennen we Sofie vooral als Singer-Songwriter en theatermaker met op haar 17e haar eerste avondvullende onewomanshow, nu liet ze zien zich ook op het grote podium in Hilversum thuis te voelen. In het voorjaar van 2019 speelde ze voor een uitverkochte zaal haar zelfgeschreven theatershow PuberTijd! in ons eigen Rie Theater. De première van de show was in de eveneens uitverkochte Theaterbakkerheij in Gouda. 

Met hetzelfde gemak betrad Sofie afgelopen vrijdag het podium in Hilversum met Trijntje Oosterhuis, Davnina Michelle, Henk Poort, André Hazes jr en Ali B. tegenover zich in het jurypanel. Met haar zuivere stem en jeugdige enthousiasme wist ze 3 van de 5 juryleden te overtuigen van haar talent. Helaas net niet genoeg om door te kunnen naar de halve finale, maar houd haar in de gaten want we gaan ongetwijfeld meer horen van deze veelzijdige artieste!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden