Foto:

Geslaagde en warme voetbalclinic bij VV De Rijnstreek

Nieuwerbrug - 35 kinderen in de leeftijd tussen 5 en 15 jaar werden 18 juli getrakteerd op een lekkere voetbalclinic van voetbalschool en partner van De Rijnstreek Soccerdream.

Vier trainers van de voetbalschool zorgden voor een gevarieerde en enthousiaste training. De kinderen werden in leeftijdsgroepen verdeeld en hebben allerlei verschillende oefeningen voorgeschoteld gekregen,

Het zweet, enthousiasme en plezier straalde van de koppies af. In het eerste gedeelte lag de focus op conditie en techniek en na de pauze was het een kwestie van punten scoren bij alle voetbalspellen.

Uiteraard ging iedereen naar huis met een mooi certificaat, zodat alle kinderen kunnen bewijzen en pronken dat ze hebben meegedaan aan de clinic.

Het was voor iedereen een geslaagde ochtend en we hebben hierdoor alvast een voorproefje gehad op het nieuwe seizoen waar Soccerdream de helft van de trainingen gaat verzorgen. Wij hebben daar al zin in! Heb jij daar ook wel zin in? Wordt dan lid bij VV De Rijnstreek. Via www.vvderijnstreek.nl kun je gemakkelijk inschrijven.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden