Foto:

Eerste scootmobiel toertocht een succes! 'Voor herhaling vatbaar'

Woerden - Stichting Thuishuis organiseerde afgelopen week voor het eerst een scootmobiel toertocht, om scootmobielers bij elkaar te brengen en mensen met een scootmobiel te stimuleren erop uit te gaan. 

Dat er in een behoefte wordt voorzien blijkt uit de lange stoet van circa twintig scootmobielen die achter elkaar van Woerden via Zegveld richting de Meije vertrekt. 

Rustig achter elkaar aan, zodat ook de mensen die nog wat onzeker zijn kunnen wennen aan de snelheid. Na een heerlijke tocht door de polder, wordt er pauze gehouden bij de Blauwe Meije. 

Deelnemers genieten van het contact en wisselen ervaringen uit onder het genot van een kopje koffie en vers appelgebak.

Op de terugweg staakt één scootmobiel vlak voor Woerden, waarop de achterwacht, Norbert Driessen van Electriccity, gebeld kan worden en te hulp schiet.

Iedereen komt veilig thuis aan, heeft enorm genoten en geeft aan zeker nog een keer te willen. Het lijkt de start van een heuse Woerdense scootmobielclub te zijn geweest. Er worden onderling nog wat gegevens uitgewisseld en daarna scoot iedereen richting huis.

Stichting Thuishuis Woerden heeft aangegeven deze zomer nog een keer een tocht te organiseren. Mocht u interesse hebben om dan ook mee te gaan, kunt u zich alvast opgeven via 06-83405125 of coordinator@thuishuiswoerden.nl 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden