Logo woerdensecourant.nl


Foto:

'Ik wil laten zien hoe mooi Woerden is'

Woerden - Eigenlijk zou de Woerdense Dennis van Gulik deze zomer met zijn vrouw naar Frankrijk op vakantie gaan. Maar dat ging niet door. "Na onze vakantie te hebben geannuleerd zijn we gaan kijken hoe we onze vakantie thuis konden invullen. Toen kwam het idee van de Alternatieve Vierdaagse naar boven; een mooi initiatief van de Vierdaagse Nijmegen."

Afgelopen week was het zover en liep Dennis de Alternatieve Vierdaagse. Hij liep vier dagen elk dag 10 kilometer door Woerden. Elke dag een andere route. "Zo dacht ik ook gelijk door het maken van foto's wat promotiewerk te verrichten voor onze stad Woerden," vertelt Dennis. "Ik wilde via social media buitenstaanders laten zien hoe mooi Woerden is. Misschien trekken we zo de twijfelaars van deze onzekere vakantietijd naar het Groene Hart en de provincie Utrecht toe." 

Dennis maakte foto's door heel Woerden. "Van de Oude Rijn tot aan het nieuwe recreatiegebied Cattenbroekerplas en van het regenboogzebrapad dat laat zien dat iedereen in Woerden welkom is." Alle foto's zijn te bekijken via zijn Facebookpagina.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden