Het werk van Jan Cor van Manen en Marjan Versluis is een mix van landschap, natuur, architectuur, waarbij het experiment niet geschuwd wordt. Foto: eigen foto
Het werk van Jan Cor van Manen en Marjan Versluis is een mix van landschap, natuur, architectuur, waarbij het experiment niet geschuwd wordt. Foto: eigen foto (Foto: )

Foto-expositie in Galerie van Slagmaat: Landschap, natuur en architectuur

Woerden - In de expositieruimte van Galerie van Slagmaat is een foto-expositie te zien van de Viaanse fotografen Jan Cor van Manen en Marjan Versluijs. Na ruim een half jaar gedwongen nietsdoen, keken zij er natuurlijk reikhalzend naar uit om de expositie in te richten. Het getoonde werk is een mix van landschap, natuur, architectuur, waarbij het experiment niet geschuwd wordt.

"Ondanks de voorschriften rondom corona maken wij er op de locaties waar we ons werk tonen een mooie expositie van. Het plannen van een bezoek maakt het veiliger voor u en voorkomt wachten als het maximumaantal mensen binnen is." Galerie van Slagmaat is op vrijdag en zaterdag open van 10.00 tot 17.00 uur, andere dagen op verzoek. Plan uw bezoek op www.galerievanslagmaat.nl.

"Half maart zouden wij deelnemen aan een grote kunstbeurs, de Brabant Art Fair in de Grote Kerk van Breda. Deze is door het coronavirus uitgesteld. In dit geval komt van uitstel geen afstel. We zijn blij dat we ons werk alsnog kunnen presenteren op deze bekende kunstbeurs in de Grote kerk van Breda op zaterdag 29 en zondag 30 augustus." Kaarten via www.brabantartfair.nl. Voor de Brabant Art Fair hebben zij tevens een aantal vrije toegangskaarten. Interesse? Neem contact op met Jan Cor van Manen (info@jcfoto.nl) of Marjan Versluijs (info@zenwfotografie.nl).

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden