De VEP voetbaldagen zijn zowel voor leden als niet-leden. Foto: Robert van Oostwaard
De VEP voetbaldagen zijn zowel voor leden als niet-leden. Foto: Robert van Oostwaard (Foto: )

Doe je ook mee met de voetbaldagen van VEP?

Woerden - Zoek je iets leuks om te doen met de kinderen in Woerden? Helaas zijn er dit jaar geen grote evenementen in augustus, maar er zijn gelukkig wel veel andere dingen te doen in de stad. Zo zijn er de VEP Voetbaldagen waar kinderen van 6 tot en met 12 jaar aan mee kunnen doen. Ze hoeven niet per se lid te zijn van de club.

Is jouw kind helemaal weg van voetbal? Of wil hij of zij juist kennis maken met de sport? Bij voetbalclub VEP – die vorig jaar het 100-jarig bestaan vierde – worden van maandag 24 tot en met donderdag 27 augustus de VEP Voetbaldagen georganiseerd. Dit is dus voor zowel leden als niet-leden. Tijdens de dagen wordt er onder andere een freestyle clinic gegeven, is er een waterspelmiddag en er is een voetbaltoernooi. Daarnaast krijgt jouw kind training om zijn of haar voetbalskills te verbeteren. Lekker veel bewegen dus!

Op de laatste avond is er nog een leuke activiteit en kunnen de kinderen overnachten op de VEP-camping. De coronamaatregelen worden uiteraard in acht genomen. Per persoon kost het 75 euro (lunch en avondeten zijn inbegrepen). Kijk voor meer info en aanmelden op de website. Er is plek voor een beperkt aantal kinderen, dus schrijf je snel in!

Zie www.vvvep.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden